Počet položek: 0 0,00 Kč

Kde se můžeme v nejbližší době potkat osobně?

Setkejte se s námi osobně a zjistěte více o inovativním výměníku tepla JAG. Uvidíme se v Praze v Letňanech, v Olomouci a Brně.

Potkat se budeme moct 19.4. na Aquatherm Praha v Letňanech nebo 27.4. v Olomouci na akci Dny teplárenství a v Brně na veletrhu Ptáček.

 deskový výměník JAG jsme představili v Rumunsku

Rozebiratelné deskové výměníky tepla JAG jsou novým revolučním řešením, které zajišťuje nejen zvýšenou turbulenci průtoku, ale má i rozšířenou teplosměnnou plochu.


Inovativní projekt ražení teplosměnné desky JAG, který je výsledkem více než šestiletého vývoje výrobku, umožňuje získat kompaktnější, lehčí a především účinnější výměník tepla, je možné ho dokonale přizpůsobit individuálním požadavkům. Nový "zoubkovaný" vzor kanálů zvyšuje turbulenci proudění, zlepšuje se tak přestup tepla a snižuje tvorba usazenin.


Další výhodou je rozšířená teplosměnná plocha a snížení celkových tlakových ztrát. Rozebíratelný výměník tepla JAG F má také řadu nových technických řešení pláště, díky nimž je vysoce výkonný rozebíratelný deskový výměník tepla JAG F spolehlivým řešením pro mnoho aplikací.


Zjistěte více na našich webových stránkách najde zde i odkaz na návrhový software CAIRO.

 

Kde se můžeme v nejbližší době potkat osobně? - 1125444 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace