Počet položek: 0 0,00 Kč

Nový deskový výměník tepla – JAG

Vysoce efektivní deskový výměník tepla JAG se stane spolehlivým řešením s dlouhou životností pro vaše aplikace.

Při hledání nejúčinnějších způsobů přenosu tepla se zaměřujeme na vývoj nových produktů a řešení. Náš tým zkušených inženýrů, tak získal znalosti napříč různými segmenty trhu. Z této iniciativy se zrodil nový produkt – JAG deskový výměník s nápaditým zoubkovaným vzorem topné desky.

DŮMYSLNÝ PROLIS DESKY

 

Je navržen tak, aby podstatně zvýšil tepelný výkon díky zoubkovaným prolisům, které zvyšují turbulenci toku, což má za následek zvýšení přenosu tepla a snížení zanášení. Tento design přináší větší teplosměnnou plochu a redukuje tlakové ztráty.

Při hledání optimální pevnosti a tepelné charakteristiky geometrie výměníku JAG, byly provedeny série výpočtů počítačové dynamiky tekutin (CFD). Ty spolu s dalšími výpočty a zkouškami prototypů umožnily určit přesnou účinnost kanálu v deskovém výměníku tepla.

PATENTOVANÝ HYBRIDNÍ SYSTÉM ZAMYKÁNÍ

 

Nová konstrukce patentovaného těsnění nabízí dva způsoby uzamčení. Systém hybridního zámku dělá montáž výměníku snazší, rychlejší a stabilnější během jejího celého procesu. Inovativní tvar zajišťuje vynikající těsnicí schopnost i u vysokotlakých aplikací.

PĚTIBODOVÝ HVĚZDICOVÝ SYSTÉM ZAVĚŠENÍ A VYROVNÁNÍ DESEK
Pětibodový závěsný systém zajišťuje vynikající vystředění desek a zaručuje správné utěsnění výměníku tepla.

Analýza metodou konečných prvků (FEM) optimalizovala návrh deskového výměníku tepla JAG z hlediska pevnosti a to zlepšením rozložení napětí na krycích deskách a úpravou umístění spojovacích prvků, což přispělo k rozšíření provozních parametrů.

JAG je nová bezkonkurenční série ve světě odnímatelných deskových výměníků tepla. Lepší efektivita, vyšší spolehlivost za lepší cenu! Nový deskový výměník JAG od nás je produkt vytvořený průmyslem.

Nový deskový výměník tepla – JAG - 1125386 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace